- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Ekipa Hitne pomoći u Beogradu napadnuta bejzbol palicom, napadači uhapšeni

© Sputnik / Lola ĐorđevićVozilo Hitne pomoći, ilustracija
Vozilo Hitne pomoći, ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2023
Pratite nas
Pedijatrijska ekipa Hitne pomoći napadnuta je u poslepodnevnim satima bejzbol palicom u Beogradu, u Pop Stojanovoj ulici na Vračaru. Lekar je zadobio ozbiljnu povredu glave, dok je vozač zadobio povredu ruke. Policija je večeras saopštila da su napadači uhapšeni.
Kako je rečeno RTS-u, pedijatrijska ekipa Hitne pomoći primila je pedijatrijski poziv u 17.22 i veoma brzo stigla u Pop Stojanovu ulicu.
U Hitnoj pomoći nisu izneli detalje o napadačima. Doktor je udaren bejzbol palicom i ima ozbiljnu povredu glave, a vozač je zadobio povredu ruke, rečeno je u Hitnoj pomoći.
MUP je saopštio večeras da su pripadnici Policijske stanice Zvezdara uhapsili Ž.M. (1998), D.M. (2002) i U.B. (2003) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, preneo je Tanjug.
Oni se sumnjiče da su u Pop Stojanovoj ulici na Zvezdari palicom i drvenim predmetom fizički napali lekara i vozača Hitne pomoći, koji su potom sa povredama zbrinuti u Urgentnom centru.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopšteno je iz MUP-a.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala