- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Predsednik Dume: Dugačak je spisak Bajdenovih zločina, kandidatura je želja da izbegne odgovornost

© AP Photo / Susan WalshBela kuća
Bela kuća - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2023
Pratite nas
Kandidatura Džozefa Bajdena za predsedničke izbore naredne godine rezultat je želje aktuelnog šefa države da izbegne odgovornost za svoje zločine, rekao je predsednik ruske Dume Vjačeslav Volodin.
„Spisak Bajdenovih zločin i to nije sve: organizacija terorističkih napada na gasovode ‘Severni tok’ i ‘Severni tok 2’, otvaranje biolaboratorija širom sveta, korupcionaški poslovi njegove porodice u Ukrajini, uništavanje privrede Evrope, genocid na civilima u Ukrajini i Rusiji, pokretanje rata u Ukrajini“, napisao je Volodin na Telegram kanalu.
Podsetimo, američki novinar Simur Herš je početkom februara izjavio da su terorističke napade na gasovodima, koji povezuju Rusiju i Nemačku, organizovale SAD uz učešće Norveške i po direktnom uputstvu američkog predsednika Džozefa Bajdena. Operacija je bila pod okriljem „Baltops obuke".
„Njujork tajms" je mesec dana kasnije, pozivajući se na obaveštajne podatke objavio da je diverzije na „Severnim tokovima" navodno sprovela „proukrajinska grupa". Rukovodstvo Ukrajine negira da je upleteno u diverzije.
Američki predsednik Džozef Bajden - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2023
RUSIJA
"Očajni deda" opet kandidat: Ruski zvaničnik upozorio na nepredvidljive posledice reizbora Bajdena
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala