Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Najnoviji izum Zapada uperen isključivo protiv Srba – Eskobarova „kontejner demokratija“

CC0 / Pexels/Nishant Vyas / Dečak ispred bodljikave žice
Dečak ispred bodljikave žice - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2023
Pratite nas
Baš tako kako će se glasati na potpuno nenormalnim izborima za četiri srpske opštine na Severu Kosova, na kojim neće učestvovati Srbi, tako će i suštinski vredeti njihovi rezultati – moći će da se bace u kontejnere.
Na tom „prazniku zapadne demokratije“, birališta će biti, ne u školama, upravnim zgradama, salama i civilizovanim glasačkim mestima već u - montažnim kontejnerima.
To „slobodno glasanje“ neće kontrolisati OEBS, NVO organizacije, centri za izborni monitoring već naoružane međunarodne snage, vojna sila i albanski specijalci u uniformi i u civilu.
Na toj smotri postcivilizacijskog političkog sistema kakvog svet nije video, cilj je da se prikaže da par hiljada Albanaca može da preuzme vlast nad desetinama hiljada Srba tako što će ih „pobediti“ na izborima jer apsolutna većina građana - neće glasati.
Cilj je da se dokaže da Srbi moraju da budu ponizni uspostavljenom briljantnom evroatlanskom poretku Prištine, pa i kad ih hapse, ubijaju, pljačkaju, premlaćuju, ranjavaju, otpuštaju.
U tom najnovijem zapadnom eksperimentu, kontejnerokratiji, potrebno je konačno potvrditi model po kome nije vlast onaj ko čini većinu već onaj koga prizna nezvanični vladar Zapadnog Balkana, američki specijalni predstavnik Gabrijel Eskobar.
A on je već rekao svoje – da su ti kontejner izbori legitimni i da će ih Sjedinjene Američke Države priznati.
Znači, umesto formiranja Zajednice srpskih opština, Zapad sa Prištinom ulazi zvanično u opasnu avanturu potpunog preuzimanja i okupiranja onog što su Srbi jedino i imali - lokalne samouprave u Kosovskoj Mitrovici, Zubinom Potoku, Zvečanu i Leposaviću.
Znači, posle ovog „izvanrednog“ demokratskog procesa iza kojih stoje Amerika i najveće sile Zapada, jasno je kako oni vide proces normalizacije odnosa – tako što na Kosovu Srba više neće biti.
Sada je jasno i da nije samo cilj da se Srbija tokom sprovođenja novog Zapadnog plana za Kosovo odrekne svoje teritorije i de fakto prizna ovu državoliku nakazu. Sada je jasno da je cilj i da Srbi sa Kosova i Metohije postanu nemi posmatrači sopstvenog uništenja i da jedan po jedan, napuste svoju zemlju i svoje svetinje.
Eskobarova „kontejner demokratija“ koja će biti ozvaničena u nedelju 23. aprila na Kosovu i Metohiji, simbolična je prelomna tačka posle koje stvari postaju potpuno ogoljene.
Kao što su ti izbori laž, nasilje i prevara, tako su i pregovori Beograda i Prištine pod okriljem EU i Amerike, koji su ponovo zakazani za 2. maj – laž, nasilje i prevara.
Kako su se Srbi maksimalno ujedinili da ne učestvuju u podloj igri Kurtija i mešetara iz Kvinte da se legitimiše antisrpsko nasilje kao poredak, tako i svi Srbi moraju da se ujedine protiv zahteva i ucene Zapada da definitivno odustanu od Kosova.
Uz sve političke manevre, taktičke poteze i diplomatske slalome, koje Beograd mora da igra kako bi se izbegla odmazda, papir kojim se traži suštinsko priznanje lažne države, na kraju mora da završi u – kontejneru.
Kao i svako smeće.
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2023
SRBIJA
Jača je sila Miroslavljevog jevanđelja od Miroslava Lajčaka: Srbija pred novom kumanovskom bitkom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala