- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dan koji će Banjaluka pamtiti /video/

© Foto: Srpska openNovak Đoković, Banjaluka
Novak Đoković, Banjaluka - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2023
Pratite nas
Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je u sredu popodne mladog francuza Luku van Aša sa 6:7, 6:3, 6:2 u meču osmine finala na Srpska openu u Banjaluci. Taj duel privukao je, očekivano, veliki broj ljubitelja tenisa, pa će oblačni dan ostati dugo upamćen među posetiocima.
Bio je ovo svakako istorijski dan za grad na Vrbasu, pošto je publika u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini imala prilike da vidi uživo prvog tenisera sveta.
Novak je imao veliku podršku, a to je potencirao i po završetku meča, kada je istakao da ne bi mogao da pobedi mladog Francuza da nije bilo buke sa tribina.
Zato se nekoliko puta posle meča zahvalio Banjalučanima i njihovim gostima na podršci.

„Hvala svima na strpljenju, hvala što su došli, nekako sam se nadao da može da bude takva atmosfera, uvek je nekako poseban trenutak kada igraš pred svojim narodom i kada ti daju ovakvu podršku. Želim da je vidim i osetim bar još jednom na ovom turniru“, istakao je Đoković.

Naravno, i tribine su bile ispunjene fanovima koji nisu krili naklonost prema Đokoviću, poput ove gospođe koja je poslala lepu i zanimljivu poruku svom idolu.
© Foto: Sputnjik/Tamara RankovićNovak Đoković, baba
Novak Đoković, baba - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2023
Otkako je stigao početkom nedelje u Banjaluku, Đoković izaziva veliku pažnju ljubitelja tenisa. Čak su i njegovi treninzi posećeni kao mečevi, jer mnogi žele da ga vide, fotografišu se s njim ili da mu uzmu autogram.
Svakako, lepa slika koja se šalje u svet...
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2023
SPORT
Novak Sputnjiku: Ono što sam rekao – stvarno i mislim /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala