- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kraljevi opet šokirali Ratnike

© AP Photo / Randall BentonDieron Foks
Dieron Foks - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2023
Pratite nas
Košarkaši Sakramento Kingsa ostvarili su i drugu pobedu u prvoj rundi plej-of serije NBA lige protiv Golden Stejt Voriorsa rezultatom 114:106.
Sakramento vodi sa 2-0 u seriji što predstavlja veliko iznenađenje, uprkos činjenici da je ta ekipa bila bolje plasirana u odnosu na Golden Stejt u regularnom delu sezone.
Sjajnom timskom igrom Kraljevi su uspeli da nadjačaju Ratnike, a predvodili su ih Dieron Foks i Domantas Sabonis sa po 24 poena, Malik Monk je dodao 18, a još trojica igrača su imala dvocifreni učinak.
Na drugoj strani bolji od ostalih bili su Stef Kari sa 28, Endru Vigins sa 22 i Klej Tompson sa 21 poenom, ali to nije bilo dovoljno za brejk na gostujućem terenu.
Sa 2-0 je povela i Filadelfija, savladavši Bruklin rezultatom 96:84, predvođena Tajrisom Meksijem koji je ubacio 33 poena, dok je Džoel Embid ostao na 20 poena, 19 skokova i 7 asistencija.
U timu Bruklina Kem Džonson je imao 28 poena, Mikal Bridžis 21, a Spenser Dinvidi 12.
Plej-of NBA lige se nastavlja u noći između utorka i srede, Boston igra protiv Atlante, Klivlend protiv Njujorka, a Finiks protiv Klipersa.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala