- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Da li će Amerika ovoga puta da zažmuri na „somborski ringišpil“? | Sputnjik sport

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2023
Pratite nas
Denver je furiozno startovao u plej-ofu NBA lige, razbijena je Minesota 109:80, ali je i dalje centralna tema u NBA ligi ko će poneti MVP titulu. Na čelu se smenjuju Nikola Jokić i Džoel Embid, ali se stiče utisak da je Amerika za razliku od prethodne dve sezone, kada je Srbin osvajao priznanje, naklonjena Kameruncu, dok žmuri na „somborski ringišpil“.
Novinari sportske redakcije Sputnjika Strahinja Klisarić i Petar Milovanović, razgovarali su MVP trci u NBA ligi koja je ušla u foto-finiš, a neizbežna tema bio je i „Srpska open“ na kom će učestvovati najbolji teniser sveta Novak Đoković, dok je reporter Sputnjika Tamara Ranković, takoće na licu mesta.
Kraj je sačuvan za početak raspleta u Ligi šampiona, gde se stiglo do revanš mečeva četvtvrtfinala, a najveće šanse za trofej daju se Mančester sitiju i Pepu Gvardioli, koji su „uništili“ Bajern na Etihadu, te sada gostuju na Alijanc areni.
- Zašto je Amerika naklonjena Embidu kada Jokić igra najbolju košarku u karijeri?
- Koliki uticaj ima na ekipu srpski as i dvostruki uzastopni MVP?
- Da li Denver može do titule?
- Novak se po običaju sapleo u Monte Karlu, šta je uzrok?
- Da li je fizički 100 odsto spreman za Banjaluku?
- Može li Bajern do senzacije protiv Pepove zahuktale mašinerije?
- Da je ovo konačno sezona kada će se "građani" popeti na krov Evrope?

O emisiji „Sputnjik sport“

„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković, Strahinja Klisarić i Milan Zdravković. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala