- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Ima želju da osvoji turnir“ – Novak odradio prvi trening u Banjaluci /video/

© AFP 2023 / VALERY HACHENovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser Srbije i sveta, odradio je prvi trening u Banjaluci, pred početak Srpska opena, turnira iz serije 250.
Novak je u nedelju, na Uskrs, stigao u Banjaluku, a dan kasnije osetio je šljaku i podlogu na kojoj će igrati mečeve narednih dana.
Jasno je da je na treningu najboljeg igrača planete bio veliki broj navijača, a Novak Đoković će uskoro održati i konferenciju za medije.
Kao prvi nosilac Novak je slobodan na startu, a u drugom kolu odmeriće snage s boljim iz dvoboja Luke van Eša i Stena Vavrinke i taj meč će po svoj prilici biti odigran u sredu, a termin će naknadno biti poznat.
Titulu na Srpska openu brani Rus Andrej Rubljov, koji je uspeo da pokori i Kneževinu, gde je Novak Đoković neočekivano eliminisan već u osmini finala od Italijana Lorenca Musetija.
Na turniru Srpska open Sputnjik će imati svog reportera, jer će vas narednih dana iz Banjaluke izveštavati naša novinarka Tamara Ranković.
Inače, Novakov najmlađi brat, Đorđe, koji je direktor turnira, poručio je da Đoković ima veliku želju da osvoji Srpska open.
„Svi su ovih dana pitali kada stiže Novak. Stigao je u nedelju uveče po najvećem pljusku na aerodrom, ali to nije omelo veliki broj navijača da dođu, dočekaju ga i slikaju se sa njim. Novak je imao lep i topao doček, ne samo na aerodromu, već i u hotelu, i u hotelskom centru. Planirano je da Novak igra u sredu, a Andrej Rubljov u četvrtak. Nadamo se da ćemo svaki dan imati zanimljiv program. Novak je neko ko je surovi profesionalac i koji gradi svoju formu iz turnira u turnir, iz meča u meč, odnosno gema u gem. On se trudi da uvek bude u vrhunskoj formi. Naravno da ne moež da bude idealna igra na svakom turniru. Međutim, došao je u Banjaluku sa velikim entuzijazmom, motivom i željom za pobedom. Ima veliku želju da osvoji Banjaluku i da ode korak dalje u odnosu na prošlu godinu kada je poražen u finalu turnira u Beogradu“, rekao je za K1 televiziju Đorđe Đoković.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2023
SPORT
Novak stigao u Banjaluku i poslao važnu poruku
Novak Đoković i Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2023
SPORT
Đoković čestitao Rubljovu na ruskom jeziku – podrška na Vaskrs!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala