- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić hvalio saigrača i otkrio tajnu uspeha: „Ponekad pomislim da je on broj jedan u ovom timu“

© Foto: Skrinšot/TviterNikola Jokić, Denver
Nikola Jokić, Denver - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2023
Pratite nas
Nikola Jokić i Denver uspešno su započeli plej-of seriju sa Minesotom, ubedljivom pobedom od 109:80 u prvom meču osmine finala. Još igrači nisu napustili parket, a Somborac je morao pred kamere kako bi podelio impresije posle meča sa legendama Šekilom O'Nilom i Čarlsom Barklijem.
Ono što bi moglo da zabrine fanove Denvera je što je Jokiću posle meča desna ruka bila bandažirana, što se videlo u TV prenosu, dok je davao izjave za TNT koji prenosi mečeve plej-ofa u SAD.
Nekoliko puta Nikola je desnu povređenu ruku podupirao levom, ali osmeh na licu svedoči da ne bi trebalo da bude većih problema i da će biti potpuno spreman za utakmicu broj dva.
© Foto: Skrinšot/TviterNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2023
Novinara je, najpre, zanimalo zašto se Nikola vratio u igru u poslednjoj četvrtini kad je sve bilo gotovo?
„Uh, mislim da to nije pitanje za mene... Nisam tražio da se vratim na teren, ali nemam problem da igram u garbidž tajmu ili bilo kada“, rekao je Jokić.
Šekil je konstatovao da veliki momci Minesote, poput Rudija Gobera ili Kajla Taunsa, ipak, ne mogu da ga čuvaju, ali je Nikola ostao skroman:
„Mislim da su odradili dobar posao u plej-of utakmici koja je malo napetija. Nadam se da ću ja biti bolji u sledećoj utakmici.“
Čarls Barkli je primetio da je Džamal Mari bio fantastičan i da je posle Nikole Jokića on verovatno najbolji igrač Denvera.
„Iskreno, nekad pomislim da je Džamal broj jedan od svih u našem timu. To je dobra stvar za Denver, zato što ne postoji ego u ovoj ekipi. Uvek neko može da iskoči i donese timu važnu energiju i impuls. Nemamo problem s tim i zato smo dobra ekipa“, smatra Jokić.
Novinara je zanimalo hoće li gledati ostale plej-of utakmice ili ugasiti TV?
„Iskreno, volim da gledam košarku ove godine. Obično to nije slučaj, ne volim je, ali ove da. Liga je talentovana i svaki navijač, ljubitelj, TV gledalac, može da uživa“, zaključio je Jokić.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2023
SPORT
Denver pregazio Minesotu uz „dabl-dabl“ nervoznog Jokića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala