- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

A šta kad bi Kina bila posrednik u dijalogu Beograda i Prištine? | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Ilья Pitalev / Uđi u bazu fotografijaZastava Kine
Zastava Kine - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku.
Srbi sa KiM sa strepnjom dočekuju Uskrs zabrinuti za svoju bezbednost što je bila i tema sastanka njihovih političkih predstavnika sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i Vladom Srbije u Raški na kom je doneto pet zaključaka, od kojih se jedan odnosi i na neučešće Srba na lokalnim izborima.
Da li ćemo u četiri opštine na severu dobiti gradonačelnike Albance? Kako se izboriti za povlačenje kosovske policije sa severa KiM i može li diskusija u Savetu bezbednosti UN pomeriti ZSO s mrtve tačke? Da li Priština kopira taktiku Prizrenske lige? Ako je EU neefikasni posrednik, šta kad bi Kina bila posrednik u dijalogu Beograda i Prištine.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Ovog puta sa vama će biti Tatjana Trikić.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
A šta kad bi Kina bila posrednik u dijalogu Beograda i Prištine? | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala