- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Žestoki incidenti na Banovom brdu – prekinut meč Čukaričkog i Partizana

Navijači Partizana proslavljaju pogodak
Navijači Partizana proslavljaju pogodak - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2023
Pratite nas
Utakmica poslednjeg 30. kola regularnog dela Superlige između Čukaričkog i Partizana na Banovom brdu prekinuta je čak dva puta zbog serije incidenata koji su izazvali navijači gostiju. Meč će biti nastavljen sutra od 18.00 časova.
Tri puta su navijači Partizana prekidali meč ubacivanjem baklji na teren, a sve je bilo praćeno povicima: „Uprava napolje“.
Posle trećeg ubacivanja baklji, glavni sudija Milan Mitić je odlučio da prekine utakmicu u 19. minutu, uz napomenu da će duel biti nastavljen tek kad „Grobari“ napuste tribine stadiona na Banovom brdu.
Međutim, kako nisu to želeli odmah da učine, usledio je sukob sa policijom i žandarmerijom, koji su upotrebili silu i pendreke, a nezvanično, uhapšen je određen broj navijača Partizana.
Samo što je meč ponovo krenuo posle višeminutnog prekida, nije prošlo ni tri minuta, a opet je usledio prekid. Ovoga puta na terenu se našla jedna polomljena stolica pa je glavni sudija u dogovoru sa delegatom zatražio da se isprazni kompletna tribina.
Nezvanično, navijači Partizana koji su ostali na stadionu su zahtevali od Igora Duljaja i Alberta Nađa da se ekipa povuče i ne nastavi utakmicu u znak protesta protiv intervencije policije.
Televizija Arena Sport je objavila da utakmica definitivno neće biti nastavljena, već će biti odigrana sutra od 18.00 časova.
*Pogledajte najnoviju epizodu Sputnjik sporta
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala