- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šok terapija je uspela – Nemanja se vraća u život: „Morao je da razume da mora da se promeni“

© AP Photo / Fabio FerrariNemanja Radonjić
Nemanja Radonjić - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2023
Pratite nas
Pre svega nekoliko nedelja delovalo je da je Nemanja Radonjić, fudbalski reprezentativac Srbije, na ivici opstanka u italijanskom Torinu posle sukoba sa trenerom Ivanom Jurićem, ali se čini da je sada sve iza nekadašnjeg omladinca Partizana i vedete Crvene zvezde.
Brzonogi fudbaler je praktično od prvog pojavljivanja pred svetlima kamera i sticanja statusa „srpskog Kristijana Ronalda“ bio pod lupom zbog ekscentričnog ponašanja i nestabilnog karaktera, a čak i kada je delovalo da se smirio dešavali su mu se incidenti.
Aleksandar Čeferin - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2023
SPORT
Prilika za strelice ka „pučistima“: „Jedni falsifikovali, drugi davali mito, a treći?“
Jedan od takvih režirao je sebi pre nekoliko nedelja kada ga je trener Jurić najpre uveo, a potom hitro izveo iz igre nezadovoljan njegovim zalaganjem posle svega 17 minuta.
Radonjić je bio „na ledu“ neko vreme, a u duelu sa Sasuolom Jurić mu je pružio šansu od početka utakmice.
Srpski fudbaler je na terenu proveo 81 minut i ostavio je odličan utisak, bio je veoma opasan po rivala, ali nije imao sreće da postigne pogodak.
„Da, on pronalazi sebe, samo mu je gol nedostajao. Ono što se dogodilo protiv Juventusa je bilo veoma korisno. Njemu je bio neophodan taj šok da bi razumeo da mora da promeni svoj život u celini. I ja vidim boljitak, dobar je bio, samo mu je falio pogodak“, rekao je Jurić.
Radonjić je u duelu sa Sasuolom koji je okončan nerešenim rezultatom (1:1) imao dve velike šanse za pogodak, iz jedne je pogodio okvir gola, a zanimljivost je da je uspešno izveo svih sedam pokušanih driblinga.
Rođeni Nišlija ima 27 godina, a u ovoj sezoni je za Torino odigrao 27 utakmica, postigao je četiri gola i upisao tri asistencije.
*Pogledajte najnoviju epizodu Sputnjik sporta
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala