Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Srpska lista: Nasilnici u uniformi maltretirali ženu sa detetom u naručju

© AP Photo / Bojan SlavkovicKosovska policija
Kosovska policija - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2023
Pratite nas
Srpska lista saopštila je da su „nasilnici u uniformi“ na raskrsnici u Zvečanu sa četiri vozila i naoružani dugim cevima maltretirali ženu sa detetom u naručju.

„Kao što smo govorili na današnjoj konferenciji, na severu nisu raspoređeni policajci već nasilnici u uniformi koji su malo pre na raskrsnici u Zvečanu sa četiri vozila i naoružani dugim cevima maltretirali ženu sa detetom u naručju. A ti Kurti nastavi sa provokacijama… misliš da možeš kako hoćeš, a dokle ćeš…“, navela je Srpska lista sinoć na svojoj Fejsbuk* stranici.

Uz objavu Srpska lista okačila je i snimak incidenta.
Potpredsednik Srpske liste Igor Simić ranije u nedelju je na konferenciji za medije rekao da su pripadnici specijalne kosovske policije nezakonito i protiv Ustava takozvanog Kosova prisutni na severu KiM, jer sastav policije mora da odražava etnički sastav teritorije na kojoj se nalaze.
On je upozorio da, u slučaju da se ne pusti uhapšeni Milovan Božović i ne prestane represija Kurtijevog režima, srpski narod to više neće trpeti, niti prihvatiti, rekao je potpredsednik Srpske liste Igor Simić, na konferenciji za medije Srpske liste (SL) u severnom delu Kosovske Mitrovice.
*Aktivnosti „Meta“ - društvene mreže Fejsbuk i Instagram zabranjene su u Rusiji kao ekstremističke
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala