- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rusija videla moć Srbina – Krasnodar dao šest golova i pregazio Himki

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaVladimir Ivić
Vladimir Ivić - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2023
Pratite nas
Krasnodar, Vladimira Ivića, odigrao je najbolju utakmicu otkako je srpski trener seo na klupu tog kluba. „Zeleno-crni“ su kao gosti deklasirali Himki sa 6:0 i naneli mu treći poraz ove sezone u međusobnim mečevima.
Doduše, u tome im je dosta pomogao i protivnik, pošto je od 27. minuta igrao sa fudbalerom manje posle isključenja Listsova.
Krasnodar je koji minut ranije poveo golom Bakijese, a rapsodija na terenu viđena je u drugom poluvremenu, kada je Ivić, očigledno, na pauzi dao prave upute ekipi šta bi trebalo da radi u nastavku.
Zasijao je Džon Kordoba, Kolumbijac koji je dao naredna dva gola za goste, a potom su se u strelce upisali Kadi Borhes, Jonov i Krivcov i tako potpuno dotukli nesrećni Himki, koji se grčevito bori za opstanak u Premijer ligi Rusije.
Mihajlo Banjac je bio starter u timu Krasnodara, dok su za Himki meč počeli Petar Golubović i Nemanja Glavčić.
Himki je ovim neuspehom produžio seriju na pet mečeva bez pobede (remi i četiri poraza) i nalazi se na pretposlednjem mestu sa 13 bodova, dok je Krasnodar sedmi sa 32.
Tim Vladimira Ivića ponovio je najveću pobedu u istoriji u ruskom prvenstvu, onu iz 2016. kada su „Zeleno-crni“ pregazili Ural istim rezultatom. Himkiju je ovo takođe najteži poraz u šampionatu Rusije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala