- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Grof Božović o Zvezdi /video/

© SputnikMiodrag Grof Božović
Miodrag Grof Božović - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2023
Pratite nas
Miodrag Grof Božović, nekadašnji trener Crvene zvezde, gostujući u emisiji Miljanov korner prokomentarisao je i najavljenu promenu na klupi njegovog bivšeg kluba.
Navodno, uprava Zvezde je spremna da zameni Miloša Milojevića i to Barakom Baharom, trenerom Makabija iz Haife.
Da kontakti postoje posvedočile su i paparaco fotografije koje su preplavile medije.
„Verovatno ljudi iz kluba znaju šta rade, to je njihova odluka... A možda su i samo večerali“, naveo je Božović uz osmeh.
Ipak, razvoj događaja nije onakav kakav se očekivao.
„Malo je amaterski da ih uhvati neko i da ih slika sa tim trenerom i da sada sva sredstva informisanja pišu o tome. Mislim da je to nekorektno prema sadašnjem treneru Milojeviću. Svako ima pravo da postavlja, da menja, ali to mora da bude sa većim nivoom kada je u pitanju Zvezda“.
Pozicija trenera Zvezde je veoma zahtevna.
„Sigurno je da će navijači svakom treneru naći manu, takav klub, toliko navijača, oni uvek traže više, često i nerealno, teško je udovoljiti navijačima, ali su mnogo privrženi klubu i čovek mora da im prašta“.
Što se tiče Milojevića...
„Mislim da on izvanredno vodi ekipu, na prvom je mestu, ima velike šanse da osvoji i duplu krunu, a može da se desi da kao takav bude smenjen. Koliko ja znam, on je vrlo talentovan, mlad, dosta je radio, objektivno rezultat sve govori, a da bi neko mogao da napravi nešto više, mora da mu se da šansa“, istakao je Božović.
I dok Zvezda traži zamenu za Milojevića, nije izvesno da će to biti Bahar – izraelski mediji navode da on ima još jednu godinu ugovora i da je okrenut obavezama u Makabiju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala