- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda dvaput gubila od Lalatovićeve ekipe – preokret i pobedu donelo pojačanje iz Rusije

© Foto : FK Crvena zvezda/Nikola MitićMarko Rakonjac
Marko Rakonjac - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2023
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde su teškom mukom ostvarili pobedu na svom terenu u 28. kolu Superlige Srbije nad ekipom Mladost GAT rezultatom 4:2, iako su dvaput imali zaostatak.
Igrači ekipe iz Novog Sada su se našli na korak od novog iznenađenja u Beogradu pošto su nedavno savladali Partizan sa ubedljivih 4:0, ali su crveno-beli uspeli da izbegnu takav scenario.
Nikola Topić - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2023
SPORT
Topićeva lekcija vršnjacima – Mega se pridružila za srpsko finale
Čini se da su veliku motivaciju gosti dobili od novog trenera Nenada Lalatovića koji je za Zvezdu pripremio popularnu čekalicu, sa petoricom defanzivaca i usmerenjem na kontranapade.
Već u 11. minutu poklekla je odbrana Zvezde, Milan Vidakov je iskoristio konfuziju defanzive domaće ekipe i lako je zatresao mrežu dovevši Mladost u prednost.
Četiri minuta kasnije crveno-beli su uspeli da izjednače, iako je najpre signaliziran ofsajd, gol Aleksandra Kataija je priznat za egal.
Nije dugo taj rezultat ostao na snazi, Vidakov je ponovo postigao pogodak i doneo je novu prednost gostima u 32. minutu.
Do kraja poluvremena Zvezda je uspela da izjednači, dvostruki strelac Vidakov je odigrao rukom u kaznenom prostoru i to je bio znak za sudiju da reaguje.
Novak Đoković i Filip Krajinović tokom meča protiv Hrvatske u Dejvis kupu - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2023
SPORT
Španac se uplašio susreta sa Srbima: „Bolje je kad nema Novaka“
Arbitar Jeknić je gledao snimak i dodelio je penal za Zvezdu, a siguran egzekutor bio je Gelor Kanga.
U drugom poluvremenu je Zvezda imala veliki broj šansi, nikako nije uspela da otključa mrežu protivnika i tek u 83. minutu je iskoristila prilik za treći gol i kompletiranje preokreta.
Strelac je bio Marko Rakonjac, nedavno pojačanje iz Rusije, koji je svega nekoliko minuta pre toga ušao na teren zamenivši Aleksandra Pešića, a u 90. minutu je trijumf potvrdio Aleksandar Katai, svojim drugim golom.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala