- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šuput za Sputnjik posle spektakla u Beogradu: „Da ne odemo tek tako u zaborav“ /video/

© Sputnik / Tamara RankovićPredrag Šuput
Predrag Šuput - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2023
Pratite nas
Pravi spektakl su kao uvertiru utakmice 32. kola Evrolige između Partizana i Real Madrida u beogradskoj Areni priredili veterani dva košarkaška velikana, a među njima se našao i Predrag Šuput koji je za Sputnjik izneo svoje utiske.
Nekada sjajni krilni košarkaš, rođen u Gospiću pre 45 godina, dve sezone je nosio dres Partizana i osvojio je dve titule, ostavivši veliki trag u srcima navijača Partizana.
„Super je sve, izašli smo živi i zdravi iz utakmice. Gledajući Real, oni su utrenirani, mi smo se prvi put skupili, ali hvala Partizanu i onima koji su se setili da ova dva kluba odigraju prijateljsku utakmicu“, naveo je Šuput.
Legende Partizan - Real - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2023
SPORT
Spektakl u Beogradu – legende Partizana pobedile veterane Real Madrida
Iako se radi o veteranima, utakmica je bila veoma zanimljiva, puna divnih poteza i trojki, Partizan je na kraju pobedio sa 65:64, a naš sagovornik veruje da bi ovakvi događaji mogli da postanu tradicija.
„Bilo bi lepo, da ne odemo tek tako u zaborav. Uvek je fenomenalan osećaj nositi dres Partizana, jedino je što nismo fizički spremni da damo maksimum, ali je ovo jedna lepa uvertira za utakmicu aktuelnih ekipa... A za nas je važno da smo preživeli“, dodao je Šuput uz osmeh.
A što se tiče aktuelne ekipe...
„Nadam se da ćemo imati sreće da uđemo u Top 8, pa da idemo i na to završno takmičenje, a tamo je sve moguće“, optimistično je zaključio Šuput.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala