- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Neka Amerika pazi šta radi - kineska vojska spremna da sarađuje sa ruskom | Od četvrtka do četvrtka

CC BY 2.0 / flickr/Jonathan Kos-Read Follow / Chinese SoldierKineska vojska
Kineska vojska - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” dr Goran Miloradović iz Instituta za savremenu istoriju.
Bitka za Artjomovsk (Bahmut) i dalje u punom jeku. Dok Vladimir Zelenski poručuje da će morati da pregovara sa Rusijom ako izgubi taj grad, kineska vojska poručuje da je spremna da sarađuje sa ruskom.
I pored činjenice da su ukrajinske vlasti poslale duge cevi i Komisiju za primopredaju imovine u Kijevsko-pečersku lavru, monasi nisu napustili manastirski kompleks.
Tlo im se trese od štrajkova, a lideri najvećih zemalja Evropske unije spas traže kod Si Đinpinga kojeg su do juče osuđivali zbog susreta sa Vladimirom Putinom.
Predsednik Srbije najavljuje promenu političke mape u Evropi – Sjedinjene Države prave poseban blok, a mi se iznenada graničimo sa novim savezom - „Zapadnobalkanskom četvorkom“.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Neka Amerika pazi šta radi - kineska vojska spremna da sarađuje sa ruskom | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala