- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ljubinka Milinčić: Putinov šah-mat Zapadu — nuklearni kišobran za Lukašenka

© Sputnik / Gavro DešićLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2023
Pratite nas
U novom izdanju emisije „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete kako je Putin još jednom podsetio SAD i njihove saveznike na rizik od nuklearne konfrontacije, za koliko je rubalja Rusija kupila Kijev i koje bio Boris Berezovski.
Putinov šah-mat Zapadu - nuklearni kišobran za Lukašenka
Razmeštanjem taktički nuklearnih raketa u Belorusiji, Putin još jednom podsetio SAD i njihove saveznike na rizik od nuklearne konfrontacije.
Za koliko je rubalja Rusija kupila Kijev
U Kremlju je 26 aprila 1686. godine zaključen sporazum o "večnom miru" sa Poljskom prema kome je Kijev je zauvek ostao u ruskom vlasništvu. Rusija je za to platila 146 hiljada rubalja.
Ko je bio Boris Berezovski
Otac ruske oligarhije, kum Kremlja, neobično sposoban i snalažljiv čovek koji je „nogom otvarao vrata Kremlja, i uspevao da prilagođava svojim nezakonitim radnjama, zakone koje je Jeljcin doneo.

O emisiji „Moj pogled na Rusiju“

Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“ u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.
Sastoji se od tri segmenta i emituje se sredom od 21.00.
Ljubinka Miličnić: Putinov šah-mat Zapadu — nuklearni kišobran za Lukašenka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala