- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Srpska ljubav“ – pravoslavni vernici priredili feštu u Americi

© AP Photo / Mary AltafferBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2023
Pratite nas
NBA ligaš Atlanta pokazala je da joj je stalo do svakog navijača iz ma koje verske zajednice da dolazi. Ne sumnjamo da su tribine na utakmicama Hoksa pune i pravoslavne publike, najviše zbog našeg Bogdana Bogdanovića, koji s uspehom nosi dres ove organizacije.
Srpska dijaspora u SAD nije mala, a na poslednjem domaćem meču koji je Atlanta odigrala na svom terenu i u kome je pobedila Detroit sa 129:107, bili su prisutni i vernici Srpske pravoslavne crkve iz ovog američkog grada.
Brazilski fudbaler Dani Alveš - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2023
SPORT
Ima milione na računu – a u pritvoru menja autograme za cigarete
Njih oko stotinak došlo je isključivo da bodri Bogdanovića, što Hoksima nije prošlo neopaženo, pa su rešili da im se putem društvenih mreža zahvale lepom objavom.

„Srpska ljubav. Hvala Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Atlanti koja je došla na prošli meč da podrži Bogija“, napisali su Hoksi uz lepu zajedničku fotografiju.

Nema sumnje da je i Bogdanoviću dosta lakše i prijatnije da igra kada čuje naše ljude na tribinama, pa se i on, pored Atlante, zahvalio braći i sestrama na podršci.
Bogdan Bogdanović je pre nekoliko dana potpisao novi četvrogorodišnji ugovor vredan 68 miliona dolara, pa će srpski navijači u Atlanti imati za koga da navijaju u godinama koje dolaze.
*Pogledajte najnoviju epizodu Miljanovog kornera
Anketa
Da li ste zadovoljni izdanjem reprezentacije Srbije na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala