Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Protest opozicije u 12:44 - protiv Zapadnog plana za Kosovo

© Sputnik / Lola ĐorđevićProtest 12:44 ispred zgrade Vlade Srbije protiv prihvatanja evropskog plana za Kosovo i Metohiju
Protest 12:44 ispred zgrade Vlade Srbije protiv prihvatanja evropskog plana za Kosovo i Metohiju - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2023
Pratite nas
Predstavnici opozicionog bloka kog čine pokret Dveri, koalicija NADA i Zavetnici, održali su danas ispred zgrade Vlade Srbije skup na kojem su još jednom tražili odbacivanje francusko – nemačkog predloga za Kosovo i raspisivanje vanrednih izbora u Srbiji na svim nivoima.
Saobraćaj u Nemanjinoj ulici bio je nakratko blokiran. Lider Dveri Boško Obradović poručio je da jednosatnom blokadom upozorenja ispred Vlade Srbije šalju jasnu poruku da će nastaviti sa okupljanjima ukoliko se ne ispune njihovi zahtevi.
„Protiv svih nas lidera državotvorne i patriotske opozicije koji samo tražimo poštovanje Ustava i borbu za očuvanje KiM u sastavu Srbije, vodi se neviđena negativna kampanja uvreda i lepljenja najružnijih mogućih etiketa, samo zato što smo na strani ove države, ovoga naroda, Kosova i Metohije, Ustava Srbije i odbrane i očuvanja našeg teritorijalnog integriteta i suvereniteta“, rekao je Obradović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala