- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

„Uhapsite Putina, uhapsite i Trampa“ | Novi Sputnjik poredak

© Sputnik / Michail Klimentjew  / Uđi u bazu fotografijaRuski predsednik Vladimir Putin i njegov američki kolega Donald Tramp (arhiva)
Ruski predsednik Vladimir Putin i njegov američki kolega Donald Tramp (arhiva) - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2023
Pratite nas
"Novi Sputnjik poredak” istražuje zašto isti (geo)politički krugovi stoje iza krivičnog progona predsednika Rusije i bivšeg predsednika Amerike.

Ko, i zašto, želi da eliminiše i Putina i Trampa? Šta se krije iza odluke Međunarodnog krivičnog suda da optuži predsednika Rusije, i kakve to veze ima sa haškim progonom Slobodana Miloševića?
Kakve će posledice optužnica protiv Trampa imati po njegovu predsedničku kandidaturu?
Odgovore na ova pitanja će u razgovoru s Nikolom Vrzićem potražiti sociolog Slobodan Reljić i advokat Goran Petronijević.

O emisiji „Novi Sputnjik poredak“

Novi Sputnjik poredak“ je emisija koja analizira najaktuelnije događaje iz sveta i regiona. Nikola Vrzić u razgovoru sa svojim gostima tumači turbulentne promene na geopolitičkoj sceni i traži mesto Srbije u novom, multipolarnom svetskom poretku. Zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti, a emituje se svake srede.
„Uhapsite Putina, uhapsite i Trampa“ | Novi Sputnjik poredak
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala