- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Milatović: Pobeda svih onih koji su 30 godina nosili baklju slobode

© AP Photo / Risto BozovicJakov Milatović
Jakov Milatović - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2023
Pratite nas
Ovo je pobeda svih onih koji su u prethodnih 30 godina nosili baklju slobode, rekao je Jakov Milatović, predsednički kandidat Pokreta “Evropa sad” koji se plasirao u drugi krug predsedničkih izbora u Crnoj Gori.
Obraćanje Jakova Milatovića u izbornom štabu Pokreta “Evropa sad” počelo je - obraćanjem Milojka Spajića, koji je stranačkog kolegu predstavio kao “budućeg predsednika Crne Gore”.
“Ovo je zajednička pobeda lepe, pravednije, jednakije Crne Gore. Ovo je pobeda cele Crne Gore, koju su generacije ljudi u Crnoj Gori čekale, ovo je pobeda svih nas”, rekao je Milatović i dodao da će poslati Mila Đukanovića u političku penziju 2. aprila u drugom krugu izbora.
Ovo je pobeda svih onih koji su baklju slobode nosili 30 godina, onih koji su bili diskriminisani, čija su deca išla trbuhom za kruhom, koji su bili siromašni, kazao je Jakov Milatović.
Večeras smo napravili presudan korak ka 2. aprilu, kada ćemo pobedu zapečatiti, podvukao je Milatović.
Zahvalan sam svim partijama, medijima, intelektualcima, aktivistima koji su u prethodnih 30 godina želeli bolju Crnu Goru, kazao je on i zahvalio se svim listama koje su ga podržale kao predsedničkog kandidata..
Predsednički izbori u Crnoj Gori - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2023
REGION
Predsednički izbori u Crnoj Gori: Đukanović i Milatović u drugom krugu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala