Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Lideri Dveri, Nove DSS i Zavetnici ispred zgrade RTS, zbog plana za KiM

© Foto : Srpski pokret DveriBoško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski, Miloš Jovanović i Vojislav Mihailović
Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski, Miloš Jovanović i Vojislav Mihailović - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2023
Pratite nas
Lideri opozicionih poslaničkih grupa Dveri-Patriotski blok, koalicije NADA i Zavetnici okupili su se danas ispred zgrade RTS i nakratko blokirali saobraćaj u Takovskoj ulici, kako bi, kako su rekli, izrazili nezadovoljstvo francusko-nemačkim sporazumom za rešenje pitanja Kosova i Metohije.
Miloš Jovanović, lider Nove DSS pozvao je da se raspišu vanredni izbori na svim nivoima, jer je, po njemu to jedino legitimno i jedino demokratsko sredstvo, kako bi građani odlučili kojim putem će Srbija da ide.
Lider pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da su blokirali saobraćaj ispred zgrade RTS da bi ukazali da je došlo vreme da progovori i druga strana o onome što se u Srbiji dešava, o francusko-nemačkom sporazumu, o zapadnom ultimatumu, odnosu predsednika republike prema tim pitanjima...
Predsednica srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski poručila je da su ove opozicione stranke odlučne u onome što su početku definisali kao ciljeve nacionalnog društvenog i političkog okupljanja.
"Nećemo odstupiti ni jedan korak od odbrane ustavnog poretka. Braneći KiM, mi branimo celokupnu državu Srbiju, rekla je Đurđević Stamenkovski najavivši za petak, 24. marta, okupljanja ispred svih opštinskih i gradskih uprava širom Srbije,, kako bi se, kako je rekla, poslala poruka svih onih koji se ne slažu sa prihvatanjem francusko-nemačkog „ultimatuma“.
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2023
SRBIJA
Vučić: Nisam ni usmeno prihvatio sporazum - implementiraćemo plan do crvenih linija Srbije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala