- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Stiven Sigal rekao šta je to najlepše što Rusija ima

© Sputnik / Nina ZotinaStiven Sigal
Stiven Sigal - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2023
Pratite nas
Američki glumac Stiven Sigal izjavio je tokom otvaranja sveruskog aikido centra „Tajfun“ da je najlepše što Rusija ima – njen narod.
„Mene, kada je reč o Rusiji, ništa ne čudi, a najlepše što Rusija ima jesu njeni ljudi“, rekao je on tokom konferencije za medije.
Sigal je, odgovarajući na pitanja novinara o njegovim novim projektima u Rusiji, rekao i da će oni biti nastavljeni kada se završi specijalna vojna operacija u Ukrajini.
Inače, Sigal je nešto ranije učestvovao na kongresu Međunarodnog pokreta rusofila gde je izjavio da više od polovine Amerikanaca vole Rusiju i Ruse.
Podsetimo, Putin je 2016. godine potpisao ukaz kojim se Sigalu dodeljuje rusko državljanstvo. Njegov deda po očevoj liniji se rodio u Rusiji zatim je u prvoj polovini 20. veka prešao u Ameriku. I neki drugi članovi porodice su mu takođe poreklom iz Rusije.
Sigal je 2018. postao specijalni predstavnik Ministarstva spoljnih poslova Rusije za humanitarne veze između Moskve i Vašingtona.
Američki glumac Stiven Sigal tokom susreta sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2022
KULTURA
Stiven Sigal snima dokumentarac o sukobu u Donbasu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala