- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Medvedev poručio Amerikancima: Vratite svoju zemlju i uništite tiraniju Vašingtona

© Sputnik / Ramilj Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaPremijer Rusije Dmitrij Medvedev
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2023
Pratite nas
Amerikanci bi trebalo da vrate sebi svoju zemlju i da unište tiraniju Vašingtona, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.
Tim rečima je on prokomentarisao upozorenje bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa da bi u utorak mogao da bude uhapšen nakon „ilegalnih curenja informacija“.

„Glupani u Evropi poželeli su da uhapse jednog stranog državljanina, a 21. marta će Amerika uhapsiti svog. Vratite svoju zemlju sebi, Amerikanci! U boj! Uništite tiraniju Vašingtona! Pošaljite na smrdljivo smetlište istorije tu pokvarenu kliku ludih ukrajinofila – oca i sina Bajdena. PS Ovaj post je objavljen na molbu predsedničkog kandidata SAD, pukovnika Danila Fjodoroviča Trampa“, navodi Medvedev na Telegramu.

Podsetimo, Tramp je u postovima na njegovoj društvenoj mreži "Društvena istina" aludirao na izveštaje da bi uskoro mogao da se suoči sa kriminalnim optužbama u Njujorku, povezanim sa davanjem novca zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels u zamenu za njeno ćutanje, preneo je "En-Bi-Si njuz".
Lokalne, državne i savezne agencije za sprovođenje reda i bezbednosne agencije, navodno se pripremaju za mogućnost da bivši predsednik Tramp bude optužen početkom sledeće nedelje, sudeći prema izjavama pet visokih zvaničnika upoznatih sa pripremama.
Bivši američki predsednik Donald Tramp polazi na saslušanje u kancelariji državnog tužioca - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2023
SVET
„Može da se desi da me uhapse u utorak“: Tramp pozvao svoje pristalice na protest
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala