- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ceca Bojković: Videće svi kakav je Zelenski glumac, a kako Zapad režira - tek kad padne zavesa

© SputnikMaša Radović i Svetlana Ceca Bojković
Maša Radović i Svetlana Ceca Bojković - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2023
Pratite nas
Zelenski se ne računa u glumce. To vređa glumačku profesiju. Ali jedna takva osoba vrlo je pogodna za ovu ulogu koja joj je dodeljena. E sada, videćemo šta će biti kada padne zavesa, kaže u razgovoru za Sputnjik glumica Svetlana Ceca Bojković.
Gostujući u emisiji „Maša i...“ Svetlana Bojković otkrila je recept za bolji život i dala savet kako da postanemo srećni ljudi, prokomentarisala cenzuru ruske umetnosti na Zapadu, ali i istakla kojoj njenoj ulozi je najsličnije vreme u kojem živimo.
Čuvenu Cecu smo pitali i u vladi kog svetskog političara bi volela da bude gospođa ministarka.
„Ne daj bože! Meni je dovoljan Nušić“, poručila je kroz smeh naša sagovornica.
Na pitanje kako s profesionalne strane ocenjuje zapadnu režiju sukoba u Ukrajini, Bojkovićeva kaže:
„Sa moje tačke gledišta – loša je režija. Ali to naravno ništa ne znači zato što su oni uporni. Jako uporni i jako moćni. To može da bude loša predstava, ali ako sam ja moćan, ja imam prava da pravim i loše predstave. Ja imam prava da proizvodim ratove. Od tih silnih ratova koji su proizvedeni tokom poslednjih 30, 40, pa i 50 godina nijedan, zapravo, nisu dobili, ali su nešto izvukli. I to je dovoljno, pa idu dalje. To je nešto što očigledno pokreće njihovo bitisanje“.

O emisiji „Maša i...“

„Maša i ...“ je emisija portala Sputnjik Srbija u kojoj novinarka Maša Radović u formi kratkog video-intervjua razgovara sa poznatim ličnostima iz sveta politike, kulture, sporta... Emituje se svake druge nedelje u 19.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala