- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

„Nikola Tesla“ najbolji evropski aerodrom u tri kategorije

© Sputnik / Lola ĐorđevićAerodrom „Nikola Tesla“
Aerodrom „Nikola Tesla“ - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2023
Pratite nas
Aerodrom „Nikola Tesla“ kojim upravlja kompanija „Belgrejd erport“, članica „VINČI Erports“, proglašen je za najbolji aerodrom u Evropi u 2022. godini u tri kategorije.
Kompanija je saopštila da su priznanja dobijena u okviru Programa nagrade za kvalitet usluge aerodroma (ASQ) Međunarodnog saveta aerodroma (ACI).
Navodi se da su priznanja dobijena za najbolji aerodrom po veličini u regionu u kategoriji od pet do 15 miliona putnika godišnje, aerodrom sa najposvećenijim osobljem u Evropi i najudobniji aerodrom u Evropi.
Beogradski „VINČI Erports“ navodi da je priznanja dobio i za aerodrome u Portu, Gvanakasteu i Puerto Plati koji su proglašeni za najbolje aerodrome u svom regionu po pitanju aerodromskih usluga.
Ističe se da je aerodrom Gvanakaste proglašen za aerodrom koji svojim korisnicima pruža najbolje iskustvo u procesu putovanja.
Dodaju da je međunarodni aerodrom Osaka rangiran kao prvi po tačnosti u okviru OAG Lige tačnosti.
Kompanija „VINČI Erports“ upravlja poslovanjem više od 65 aerodroma u 12 zemalja Evrope, Azije i Amerike. Kompanija razvija, finansira i gradi aerodrome i upravlja njima ulažući sopstvene investicione kapacitete, znanje i umeće, kaže se u saopštenju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala