- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Joviću je dovoljno i šest minuta – „panterov skok“ za krah Milana

© AP Photo / Luis VieiraLuka Jović
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2023
Pratite nas
Srpski fudbaler Luka Jović postigao je gol protiv velikog Milana u Seriji A. Njegova Fiorentina slavila je sa 2:1, a Jović se upisao u strelce u 87. minutu, samo šest minuta pošto je ušao u igru.
Jović je dobio šansu u 81. minutu kada je ušao umesto Kabrala, a onda je na asistenciju Doda u 87. minutu zatresao mrežu čuvenog protivnika.
Jović se našao u šesnaestercu, bacio se poput pantera, udario loptu glavom i postigao jako bitan pogodak i na ovoj utakmici, ali i za nastavak sezone.
Pre toga je Gonzales doveo Violu u prednost u 49. minutu, a utešni pogodak za Milaneze postigao je Teo Ernandez u 94. minutu. Uputio je pravu raketu u 90, fudbalskim rečnikom rečeno i tako evrogolom malo ublažio poraz njegovog tima.
Fiorentina je u usponu fome, u narednom kolu hgostuje fenjerašu Kremonezeu i mogla bi da se vrati u gornji deo tabele. Videćemo da li je Jović ovim golom kupio dodatnu minutažu u nastavku sezone.
Ovo je četvrti gol Luke Jovića u Seriji A ove sezone, a ukupno 11. u svim takmičenjima. Sada je samo Artur Kabral sa pet pogodaka efikasniji od njega u Fiorentini.
Pas i lopta - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2023
SPORT
Magarac golgeter i pas kao čuvar mreže – fudbalska zoologija od Rume do Bara
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala