- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šarapova je definisala – Medvedev potvrđuje: „Možda se plašim...“

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaMariя Šarapova raduetsя pobede v matče 1/4 finala rozыgrыša Kubka Federacii po tennisu, 2012 god
Mariя Šarapova raduetsя pobede v matče 1/4 finala rozыgrыša Kubka Federacii po tennisu, 2012 god - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2023
Pratite nas
Danil Medvedev, ruski teniser, istakao je da ima isti osećaj na terenima sa šljakom kao i njegova slavna zemljakinja Marija Šarapova koja je ranije govorila za sebe da se oseća kao „krava na ledu“.
Medvedev ne voli šljaku i to je govorio već mnogo puta, ali je jasno da će morati da proradi na tome kako bi se vratio u vrh svetskog tenisa.
„Za mene je sezona na šljaci veliki izazov svake godine. Nije tajna da zaista ne volim tu podlogu“, naveo je Medvedev.
Ipak, on je podsetio da je igrao polufinale Monte Karla, finale Barselone i četvrtfinala Rolan Garosa.
„Zapravo, na Vimbldonu su rezultati bili mnogo gori. Nikada nisam bio ni u četvrtfinalu. Znam da mogu da igram dobro, ako odigram loše jednog dana na tvrdoj podlozi, ja znam da mogu da odigram dobro narednog dana. Ali, kada odigram loše na šljaci, uvek lako gubim“, dodao je Medvedev.
Rus je prokomentarisao i izjavu legendarne zemljakinje Marije Šarapove koja je istakla da se na šljaci oseća kao krava na ledu.
„Da, imam takav osećaj. Zaboravio sam da je ona osvojila dva puta Rolan Garos i to me inspiriše“.
Medvedev je govorio i o slučaju sa turnira u Dohi.
„To je verovatno jedan od najsporijih terena, kao i Roterdam. U Dohi je moj trener rekao mojoj supruzi da bih bio nepobediv ako bih umeo da se krećem na šljaci. Sve je to istina, nikada nisam mogao dobro da se krećem na šljaci, ne klizam dovoljno pre udarca, to radim kasnije. Ne znam, možda se plašim nečega... Naravno, nastaviću da radim na tome...“, dodao je Medvedev.
Novak Đoković pre turnira u Dubaiju održao je konferenciju za medije u Beogradu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala