- Sputnik Srbija, 1920, 08.12.2022
ŽIVOT
Zanimljivosti iz zemlje i sveta

Misteriozni prah pao sa neba: Stanovnici uznemireni, vlasti nemaju objašnjenje /video/

© Foto : Sputnjiku ustupio Nikola RistićCrveni prah koji se širi iz železare za građane Smedereva odavno nije iznenađenje, ali crni ih je digao na uzbunu.
Crveni prah koji se širi iz železare za građane Smedereva odavno nije iznenađenje, ali crni ih je digao na uzbunu. - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2023
Pratite nas
Stanovnici američkih država Merilenda i Zapadne Virdžinije prijavili su ​​da se neobičan prah nataložio na njihovim vozilima.
Prijave su bile toliko brojne da je Odsek za zaštitu okolina Zapadne Virdžinije odlučio da pokrene vlastitu istragu o tom fenomenu.
Oni su pokušali da utvrde da li je prah poslediva oluje u Teksasu i Novom Meksiku koje su kasnije pogodileistočni Ohajo, Mičigen i Kentaki, prenose američki mediji.
Međutim, nisu svi uvereni da je to objašnjenje opravdano.
Naime, mnogi sumnjaju da je prah nastao zbog ispuštanja otrovnih hemikalija nakon iskakanja voza iz šina u istočnom Ohaju, dok drugi tvrde da je prah izbacio avion koji je preletao tu oblast.
Vlasti su odbacile takve tvrdnje, što je dovelo do niza teorija zavere koje kruže društvenim medijima.
Nadležni tvrde da nema razloga za zabrinutost i da nema dokaza koji bi upućivali da je prah toksičan ili opasan na bilo koji način.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala