- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Milomir Marić: Bajden je dokaz da bukvalno bilo ko može da vodi Ameriku /video/

© SputnikMaša Radović i Milomir Marić
Maša Radović i Milomir Marić - Sputnik Srbija, 1920, 26.02.2023
Pratite nas
Očigledno da ovakav Bajden odgovara centrima moći. Oni su time pokazali da bukvalno bilo ko može da bude na čelu Amerike. Procenili su da on jedini može da dobije izbore, pa su odredili njega. Da je neki mlad čovek, mešao bi se u svoj posao.
To bi bila katastrofa za duboku državu, za vojno-industrijski kompleks. Najbolje je da dođe predsednik koji im neće smetati u tome.
Ovako gostujući u emisiji „Maša i ...“ Milomir Marić odgovara na pitanje zašto su stepenice američkog predsedničkog aviona postale klizav teren za aktuelnog predsednika.
Glavni urednik televizije „Hepi“ prokomentarisao je za Sputnjik i šta bi pručio ljudima koji imaju pristup crvenom dugmetu, kako vidi razvoj crnogorskog svemirskog programa, ali je i otkrio za koga radi, s obzirom na glasine da je Putinov agent, šef CIA na Balkanu...
Marića smo pitali i da li se u Americi razmatra zakon o zabrani upotrebe balona.
„Nama su se smejali da smo žrtve teorija zavere, HAARP, verujemo u čuda, da se sada vlada kosmosom, da se vlada vanzemaljcima, cunamijima, orkanima, klimatskim promenama, virusima... A onda smo videli Ameriku koja svoje najmodernije avione diže u vazduh da obaraju balone. Smejali su se nama kada su poletela dva MIG-a da sruše neki dron koji je lansiran iz Prištine. Govorili su: 'Ovi nisu normalni, dižu MIG-ove a mogu da ih obore praćkom, vazdušnom puškom!' A evo, kada je krenuo kineski balon na Ameriku, nema šta nisu dili u vazduh, samo što nisu kosmičke brodove lansirali. A oni su rekli: 'Nisu to špijunski sateliti, imamo ozbiljne informacije da su to NLO, da su to vanzemaljci'. I Amerikom i celim svetom se vlada strahom. Strah je najopasnije oružje naročito u demokratijama“, zaključio je naš sagovornik.

O emisiji „Maša i...“

„Maša i ...“ je emisija portala Sputnjik Srbija u kojoj novinarka Maša Radović u formi kratkog video-intervjua razgovara sa poznatim ličnostima iz sveta politike, kulture, sporta... Emituje se svake druge nedelje u 19.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala