- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Moskovljani i neprilike iznenadili srpskog trenera, a Rusija ga tek upoznaje: „On ima zahteve“

© AFP 2023 / PATRIK STOLLARZVladimir Ivić
Vladimir Ivić - Sputnik Srbija, 1920, 24.02.2023
Pratite nas
Fudbaleri CSKA nadigrali su Krasnodar sa 3:0, a to znači da je srpski trener Vladimir Ivić imao težak posao. Između ostalog, požalio se i na vremenske uslove koji su vladali u glavnom gradu Rusije.
Trener fudbalskog kluba Krasnodar Vladimir Ivić rekao je na konferenciji za novinare da se ekipa nije prilagodila vremenskim uslovima na utakmici protiv CSKA.
„Razgovarali smo o greškama pre meča i na poluvremenu. Bilo je situacija kada su ljudi išli jedan na jedan, redovno smo gubili duele. Mogao je CSKA da postigne više golova. Ali, morate shvatiti da je ovo prva utakmica. Osim toga nismo se dovoljno prilagodili vremenu. Moramo da budemo bolji za sledeću utakmicu“, rekao je Ivić.
Dodaje Ivić da je raspoloženje u svlačionici bilo dobro uprkos porazu.

„CSKA se od samog početka pokazao dobro, protivnici su stvarali šanse koristeći naše greške. Igrali smo bolje u meču. Imali smo dobro raspoloženje posle razgovora u svlačionica Stvarali smo šanse, dominirali terenom, ali nismo uspeli da postignemo gol. Nismo zadovoljni rezultatom utakmice, ali to možemo uzeti kao osnovu za analizu. Učićemo i postajati sve bolji“, dodao je srpski trener.

Golman Krasnodara Matvej Safonov rekao je novinarima da je glavni trener tima Vladimir Ivić zahtevan prema igračima, ali ga nije nazvao čvrstim.
„Doneo je određene taktičke karakteristike koje bi bilo pogrešno otkriti. Tu je i disciplina. On se još nije pokazao kao težak trener, ali ovo je trener koji ima zahteve“, rekao je Safonov.
Krasnodar će priliku za revanš protiv CSKA imati 28. februara.
Još jedan srpski trener nije imao dobar dan u kancelariji - Slaviša Jokanović. Dinamo je u četvrtak izgubio na gostovanju od Krilja Sovjetova rezultatom 1:2. Revanš meč igra se u Moskvi 1. marta.
„Igrali smo dva različita poluvremena. U prvom poluvremenu smo dominirali, stvarali šanse, ali nismo mogli da pretvorimo prednost. U drugom poluvremenu smo primili dva prosta gola posle naših grešaka. Ne smemo dozvoliti takve greške i moramo imati vreme je da ispravimo greške. Sada ćemo se spremati za revanš u Moskvi, kome se mora pristupiti mnogo ozbiljnije i odgovornije da bismo prošli u narednu fazu turnira“, rekao je Jokanović, a citirao je zvanični sajt Dinama.
Marko Dmitrović - Sputnik Srbija, 1920, 24.02.2023
SPORT
Otkriveno ko je huligan koji je napao Dmitrovića: „Nikome nije jasno kako je ušao“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala