- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sputnjik saznaje: Srbija na dobrom putu da dobije pomoć iz Moskve za duel sa Grčkom

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaNikola Milutinov
Nikola Milutinov - Sputnik Srbija, 1920, 18.02.2023
Pratite nas
Ekskluzivno
Košarkaška reprezentacija Srbije na dobrom je putu da može da računa na Nikolu Milutinova i Dejana Davidovca u kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo protiv Grčke koja se igra 24. februara, nezvanično saznaje Sputnjik iz izvora bliskom moskovskom CSKA.
Posle pobeda protiv Velike Britanije i Turske u novembru, muška „A“ reprezentacija Srbije u februaru pred sobom ima poslednja dva kvalifikaciona meča za odlazak na Svetsko prvenstvo koje se ovog leta održava u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.
Orlovi će u petak 24. februara igrati protiv Grčke u Atini, a potom i u ponedeljak, 27. februara protiv Velike Britanije u hali Aleksandar Nikolić.
Kako saznaje Sputnjik, postoji realna šansa da Nikola Milutinov i Dejan Davidovac budu na raspolaganju selektoru Pešiću za sudar sa Grčkom u Atini.
Eventualna pobeda odvela bi Orlove direktno na Svetsko prvenstvo, a svakako bi Orlovima pomoć Milutinova i Davidovca bila od velikog značaja s obzirom na njihov klalitet.
Na spisku selektora Pešića nalaze se sledeći igrači:
Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Dušan Beslać, Nemanja Dangubić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Nikola Đurišić, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Marko Jeremić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Dušan Miletić, Nikola Milutinov, Luka Mitrović, Nemanja Nedović, Marko Pecarski, Filip Petrušev, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Uroš Trifunović i Aleksa Uskoković.
Svetislav Pešić  - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2023
SPORT
Pešić objavio spisak – 24 imena za plasman Srbije na Mundobasket
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala