- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Grci igraju dvostruku igru – „žrtva“ će biti Radonjić

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaDejan Radonjić – trener KK Crvena zvezda
Dejan Radonjić – trener KK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2023
Pratite nas
Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić (53) uskoro bi mogao da napusti klupu grčkog velikana Panatinaikosa, koji uveliko radi na dovođenju njegove zamene, objavio je košarkaški sajt „Sportando“.
Posle dramatičnog poraza od Valensije u Evroligi, Panatinaikos je uspeo da zabeleži pobedu u okviru grčke lige, ali rezultati nisu onakvi kakve je klub očekivao i želeo kada je Dejan Radonjić stigao u Atinu prošlog leta.
Prema pisanju medija, Panatinaikos je već stupio u kontakt sa Đanmarkom Pocekom, ali selektor Italije za sada nije prihvatio prve dve ponude.
Italijanski mediji navode da Poceko na stolu ima ponudu vrednu 500.000 evra za godinu dana, te da će ona biti aktivirana posle mečeva kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje Italija igra protiv Ukrajine (23. februar) i Španije (26. februara).

„Sada je sve u njegovim rukama. Ta odluka je samo na Poceku. Ja ne mogu da se mešam zbog ugovora koji imamo, ali i zbog odnosa koji smo izgradili. Jedini uslov koji postoji je da se o ovakvim stvarima ne govori kada reprezentacija ima svoje obaveze“, rekao je predsednik Košarkaškog saveza Italije Đani Petrući.

Iako su iz Grčke stigle informacije da prvi čovek kluba Dimitris Janakopulos želi da izađe Radonjiću u susret i pomogne mu oko odlaska Endrjua Endrjuza jer se košarkaš ne uklapa u njegov tim, očigledno da to nije istina.
Panatinaikos zapravo kao da igra dvostruku igru, pa će Radonjić napustiti klub kada i ako Poceko pristane na saradnju, jer Grci ne žele da odustanu od Italijana već nameravaju da mu pošalju i novu, treću ponudu.
Podsetimo, Radonjić je u Grčku stigao prošlog leta posle „triple krune“ sa Crvenom zvezdom, a Panatinaikos je jedan od najslabijih timova u Evroligi. U 24 meča ova ekipa je upisala samo osam pobeda i duplo više poraza.
Luka Dončić Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2023
SPORT
Luka se poklonio Nikoli: „To je nešto posebno“
Nikola Jokić Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2023
SPORT
Jokić i Dončiću pokazao ko je gazda u NBA – pao je i rekord Medžika Džonsona
Kup Radivoja Koraća - Sputnik Srbija, 1920, 15.02.2023
SPORT
Partizan ubedljiv, Mega preživela i otišla u polufinale
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala