- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Pronašli smo samo dva para patika“ – crne slutnje u grčevitoj potrazi za fudbalerom

© AFP 2023 / Justin TALLISKristijan Atsu
Kristijan Atsu - Sputnik Srbija, 1920, 15.02.2023
Pratite nas
Već devet dana traje grčevita potraga za fudbalerom Kristijanom Atsuom, koji je ostao zarobljen u ruševinama posle katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju. Iako je ranije javljeno da je Atsu izbavljen, nažalost te informacije su se ispostavile kao netačne.
Atsu, fudbaler turskog kluba Hatajspor, vodi se kao nestao pošto su informacije da je pronađen i prenet u bolnicu sa povredama nogu i problemima sa disanjem demantovane od strane njegovog agenta Nane Sešera.
„Devet dana tražimo i nismo pronašli Kristijana. Ja sam na mestu zemljotresa u Hataju sa njegovom porodicom. Scene su neverovatne i naša srca su slomljena“, naveo je agent.
Kako je istakao, locirano je mesto gde se Atsu nalazio u momentu zemljotresa.
„Locirana je soba, a pronašli smo samo dva para njegovih patika. Dobili smo i informacije da su neki ljudi izvučeni, ali nism uspeli da lociramo Kristijana. Stvari se kreću veoma sporo, rezultat toga je odlaganje mnogih akcija, a životi se gube zbog manjka resursa za radnike“.
On je uputio apel i klubu za koji je igrao Atsu.
„Veoma sam nesrećan jer se klub nije uključio u potragu. Njihova pozicija i uticaj bi bili veoma važni. Nadamo se da će nam pomoći“, istakao je Sešer.
Atsu je iz Gane, rođen je 1992. godine, a u Hataj je stigao prošlog septembra, dok je najveći trag ostavio u Njukaslu za koji je igrao četiri sezone.
Srpski vatrogasci-spasioci spasili su sedamnaestogodišnju devojku koja je 108 sati bila pod ruševinama sedmospratne zgrade u Turskoj. - Sputnik Srbija, 1920, 10.02.2023
SVET
Srpski spasioci spasili devojku koja je 108 sati bila pod ruševinama u Turskoj /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala