- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Trampov sin povezao NLO sa eksplozijama na „Severnim tokovima“

© AP Photo / Matt YorkDonald Tramp Mlađi
Donald Tramp Mlađi - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2023
Pratite nas
Izveštajima o neidentifikovanim letećim objektima američke vlasti odlučile su da skrenu pažnju sa uzroka eksplozije „Severnih tokova“, napisao je sin bivšeg američkog predsednika Donald Tramp Mlađi na društvenim mrežama.
„Evo finog sjajnog predmeta da vas odvrati od činjenice da smo, izgleda, počinili ratni čin protiv Rusije“, navodi se u objavi.
Tramp Mlađi je objavu propratio slikom na kojoj se vidi veliki ružičasti slon na naduvavanje sa natpisom „Sjedinjene Države su raznele ‘Severni tok’“ i žena okrenuta leđima slonu i koja gleda ka polici sa namirnicama sa natpisom „NLO“.
Podsetimo, američki novinar Simur Herš je ranije objavio tekst o svojoj istrazi eksplozija na gasnim magistralama „Severnog toka“. U članku Herš navodi da su američki ronioci tokom vojnih vežbi NATO-a „Baltops“ na leto 2022. godine pod cevovode „Severnog toka“ postavili eksploziv, koji su tri meseca kasnije aktivirali Norvežani.
Pentagon i Bela kuća su saopštili da SAD nemaju veze s tim, a Stejt department je pozvao da se veruje stavu Amerike.
Takođe, šef Američke komande vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) za sever, general Glen Van Herk, izjavio je, posle niza obaranja neidentifikovanih objekata, da se ne isključuje mogućnost i da su u pitanju vanzemaljci ili da postoji neko drugo objašnjenje.
Portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer je u međuvremenu izjavila da ti objekti nemaju veze sa vanzemaljcima.
Edvard Snouden - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2023
SVET
Snouden: Pričom o vazdušnim balonima i vanzemaljcima odvlači se pažnja sa istraga oko "Severnog toka"
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala