- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nova sramota u Zadru – Borjan na meti huligana

© Foto : Zadar/Zvonko Kucelin/ABA ligaNavijači KK Zadar
Navijači KK Zadar - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2023
Pratite nas
Košarkaši Crvene zvezde su ubediljvo savladali Zadar (95:76) u 19. kolu ABA lige, ali je meč ostao u senci dešavanja van parketa za koje su se pobrinuli navijači hrvatskog tima.
Kako prenosi hrvatski portal Indeks, na tribinama dvorane „Krešimir Ćosić“ pojavio se sraman natpis posvećen Milanu Borjanu, golmanu i kapitenu FK Crvena zvezda.
Nekolicina hrvatskih navijača je preko tribina razvila transparent na kojem je pisalo: „Milane, vrati traktor“.
Navodno su ih naljutile ranije izjave čuvara mreže beogradskog kluba o Krajini i Kninu. Podsetimo, i tokom Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru Borjan je bio na udaru hrvatskih navijača, koji su ga vređali pogrdnim skandiranjem i psovkama.
Pride, na tribinama među najvatrenijim pristalicama Zadra se pojavila i zastava Vatikana, kao nova provokacija na račun protivnika, kluba iz Srbije.
Simpatizeri domaćih su, navodno, tokom utakmice vređali i košarkaša crveno-belih Stefana Lazarevića dok je povređen izlazio iz igre.
Inače, Zadar je ove sezone već jednom kažnjen novčano sa 5.000 evra i zatvaranjem dela tribina zbog vređanja Đorđa Gagića, košarkaša čačanskog Borca.
 Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2023
SPORT
Probuđeni Nedović ubacio rekord sezone
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala