- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanci spremaju plan za Đokovića

© AP Photo / Aaron FavilaNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2023
Pratite nas
Bivši trener Dejvis kup reprezenacije Sjedinjenih Američkih Država Patrik Mekinro kaže da nova generacija američkih igrača može da zapreti Novaku Đokoviću, posebno na Vimbldonu.
Iako prvo treba da se igra Rolan Garos, Mekinro je otkrio da se Amerikanci oštre za Vimbldon da tamo probaju da sruše moćnog Srbina.
„Postoji grupa mladih Amerikanaca koji bi mogli da budu prava alternativa Đokoviću. Naravno, dominacija Srbina na Vimbldonu je motivacija za nas da probamo da ga pobedimo. Prošle godine je Fric stigao do četvrtfinala i verujem da i Šelton isto može da prilagodi igru travnatoj podlozi“, neskriveno je Mekinro postavio Đokovića kao „metu“.
Amerikanci su već na Australijan openu pokazali da imaju plejadu dobrih i talentovanih igrača od Tejlora Frica, preko Sebastijana Korde, Tomija Pola i Bena Šeltona.
A Mekinro najviše veruje u Kordu.
Tomi je sve čvršći, udara loptu u penjanju i to mu povećava šanse na travi. Ali, moj favorit je Korda. On zaista ima veliki potencijal. Doživeo je povredu zgloba ruke na Australijan openu i mora to da reši prvo. Ima jako dobar servis što je najvažnije na travi“, rekao je Amerikanac.
Iako Novak im 35 godina i dalje predstavlja metu za ceo teniski svet.
A, Amerikanci su spremili plan za njega. Napašće ga na Vimbldonu.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2023
SPORT
Ne samo da se odrekla Rusije – već šalje i „otrovne strelice“ ka Đokoviću
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala