- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Najnoviji modeli vozila, ali do popusta teško: Šta nas čeka na novom salonu automobila u Beogradu

Folksvagena automobili - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2023
Pratite nas
Na 55. Salonu automobila i 15. Salonu motocikala „Motopašion“ posetioce očekuje ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije. Tokom ove manifestacije, od 22. do 28. marta na Beogradskom sajmu biće i lakih dostavnih vozila, garažno-servisne opreme, kao i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava.
Sve članice Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova, kao i svi brendovi na našem tržištu, pripremaju svoje učešće najavljujući veliki broj noviteta i premijera. Svetski proizvođači predstaviće trenutnu ponudu novih električnih, hibridnih i plag-in hibridnih modela, kao i najnovije modele sa konvencionalnim pogonima najnovije generacije.
„Iako su okolnosti takve da obezbeđivanje izložbenih primeraka predstavlja do sada najveći izazov, brendovi će se potruditi da na svojim štandovima prikažu ono što je trenutno najnovije u ponudi“, poručili su organizatori.
Uvoznici podsećaju i da se izložba dešava u uslovima smanjenog komercijalnog efekta, bez naglaska na sajamskim popustima i velikim lagerima vozila za brzu isporuku.
Na sajmu motocikala uz bogatu ponudu svih relevantnih svetskih brendova najavljene su brojne premijere kvadova, skutera, električnih bicikala i opreme za vozila i vozače. Atraktivne promocije najavili su i izlagači u sektoru prateće automobilske industrije, garažno-servisne opreme i rezervnih delova, univerzalne opreme, kao i kompatibilne i prateće opreme za ekološki napredna vozila. Očekuje se i značajan izbor punjača za električna vozila, te solarnih modula za primenu u auto-industriji i druge odgovarajuće infrastrukture.
Organizatori najavljuju izbor automobila godine u različitim kategorijama, izbor za mis sajma i druge dodatne sadržaje. Obezbeđen je i porodični dan kada će cene ulaznica biti dodatno prilagođene čitavim porodicama sa decom, pišu Novosti.
Uprkos velikim promenama u automobilskoj industriji, koje su između ostalog izazvane pandemijom, nestašicom delova i komponenata, nepovoljnim okolnostima zbog ukrajinske krize, kao i velikim tehnološkim zaokretima, novim pogonima i konceptima poslovanja, izložba automobila i motocikala je i dalje veoma atraktivan događaj za koji postoji veliko interesovanje izlagača kao i publike.
Gužva u saobraćaju - Sputnik Srbija, 1920, 02.02.2023
DRUŠTVO
Država pomaže zamenu starijih dizel automobila: Ko ima pravo na subvenciju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala