- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Den Tana: Imam recept za pomirenje Putina i Zelenskog /video/

© SputnikMaša Radović i Dobrivoje Tanasijević
Maša Radović i Dobrivoje Tanasijević - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2023
Pratite nas
Američki producent, sportski radnik i ugostitelj srpskog porekla, Dobrivoje Tanasijević – Den Tana, gostujući u emisiji „Maša i ...“ otkrio je koliko su se SAD promenile od dolaska Bajdena na vlast, šta misli o zabrani učešća ruskih umetnika i sportista na velikim manifestacijama, ali i zašto glumci ne treba da se bave politikom.
„U Americi smo imali glumca Regana, imali smo Švarcenegera... Istorija je pokazala da bi bilo bolje da su ostali u šou-biznisu nego što su otišli u politiku. Sportisti, glumci i ostali umetnici neka se bave svojim poslom, a neka puste političare da vode svet“, kaže za Sputnjik legenda Holivuda.
Den Tana se prisetio jedne od mnogobrojnih anegdota iz svog nadaleko poznatog restorana u Zapadnom Holivudu:
„Sećate se vremena kada su glumci i ljudi u filmskoj industriji zahvaljujući FBI bili na crnoj listi. Mnogi su morali da beže iz zemlje. Bilo je i desničara, koji su navijali za ono što je FBI radio. Džon Vejn je bio veliki desničar a Karl Forman je bio veliki levičar i morao je da napusti Ameriku i ode u Englesku. Kada se vratio u Ameriku, došao je u moj restoran na večeru. Džon Vejn me je zamolio da pitam Formana da li on može da mu se izvini za svađu koju su imali pre 15 godina. I tako je palo pomirenje.“
Na pitanje koje jelo pomirenja bi poslužio Putinu i Zelenskom kada bi se našli u njegovom restoranu, naš sagovornik uz smeh odgovara:
„Špagete sa ćuftama!“

O emisiji „Maša i ...“

„Maša i ...“ je emisija portala Sputnjik Srbija u kojoj novinarka Maša Radović u formi kratkog video-intervjua razgovara sa poznatim ličnostima iz sveta politike, kulture, sporta... Emituje se svake druge nedelje u 19.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala