- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nije se „pravio“ Englez – uči od slavnih Srba Đokovića i Mitrovića

© AP Photo / Aaron FavilaNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2023
Pratite nas
Danski fudbaler Met O'Rajli je u dosadašnjoj karijeri igrao za Fulam gde je delio svlačionicu sa Aleksandrom Mitrovićem, a sada ističe da mu je jedan od idola drugi Srbin - Novak Đoković. Kao i Lebron Džejms.
O'Rajli je u karijeri nosio dres Fulama od 2017. do 2020. godine, a tom prilikom je delio svlačionicu sa srpskim napadačem Aleksandrom Mitrovićem.
Čini se da je tu razvio poštovanje prema Srbima, a sada je kao fudbaler škotskog Seltika istakao je u jednom intervju da se divi Novaku Đokoviću i da mu je on idol uz Lebrona Džejmsa.
Novaka je istakao zbog načina na koji se srpski teniser nosi sa pritiskom.

„Novak Đoković je neko koga zaista volim da slušam kada govori. Novak govori mnogo o svesnosti. Spasavao je toliko meč lopti, ali je sve vreme izgledao isto. Mislim da to ima veze sa tim da je bio mnogo puta u takvim situacijama. Vrhunski sportisti su veoma dobri u tome“, rekao je Danac i pored Novaka pohvalio Lebrona Džejmsa.

O'Rajli se dosta mučio sa pritiskom Seltikovih navijača. Kako i sam kaže, nije mu bilo lako kada čuje uzdahe 60.000 duša sa tribina kada promaši dobru šansu.
Ne samo da je O'Rajli pohvalio javno Đokovića i Džejmsa, već je jednom prilikom, posle odlaska iz Fulama, nahvalio i srpskog fudbalera Mitrovića.
„Mitrović bukvalno leti u dresu Fulama. Kada uđe u šesnaesterac veoma je oštar. Takođe zna jako dobro da sačuva loptu u nogama“, rekao je O'Rajli.
Inače, Met je rođen u Engleskoj, nastupao je za mlađe kategorije Gordog Albiona, a kasnije je zaigrao za mladu reprezentaciju Danske.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 10.02.2023
SPORT
Novak dostavio molbu Amerikancima – čeka se odgovor za posebnu dozvolu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala