- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Konjević: Draginja Vuksanović Stanković kandidatkinja SDP-a na predsjedničkim izborima

© Foto : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenDraginja Vuksanović Stanković, poslanica SDP u Skupštini Crne Gore
Draginja Vuksanović Stanković, poslanica SDP u Skupštini Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 09.02.2023
Pratite nas
Kandidatkinja Socijaldemokratske partije za predstojeće predsjedničke izboreu Crnoj Gori biće Draginja Vuksanović Stanković, koja je i 2018. bila kandidatkinja za predsjednicu - rekao je predsjednik te partije Raško Konjević u emisiji Televizije Vijesti.
Naveo je da je u prethodne dvije godine Vuksanović Stanković obilježila crnogorsku političku scenu.
Ona je, prema njegovim riječima, prema internim istraživanjima ocijenjena kao najbolje rješenje koje treba predstaviti građanima.
Time je definitivno potvrdio da opozicija u Crnoj gori neće imati jednog kandidata za predsjednika Crne Gore već će više njih imati svog kandidata, uglavnom lidere partija.
Istakao je da su dominantno na njihov prijedlog pokušali da nađu jednu nadstranačku ličnost koja bi vrijednosno mogla da okupi partije i građane, ali da su kroz razgovore i istraživanja javnog mjenja dogovorili da partije koje žele da imaju svog kandidata za predsjedničke izbore to učine.
Konjević kaže da se pokazalo da su zakasnili sa inicijativom oko zajedničkog kandidata opozicije i da ne bi imalo vremena da se takav kandidat, koji bi bio nestranačkog tipa, promoviše na adekvatan način.
Lider SDP navodi da je smatrao da bi Milica Pejanović Đurišić bila dobar kandidat zahvaljujući svom bogatom političkom iskustvu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala