Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Policija u Klokotu podnela krivičnu prijavu i protiv srpskog mladića kog su na KiM izboli Albanci

© Tanjug / STRAHINJA ACIMOVICMladić Boban Đuzić kog su nožem ranila dvojica Albanaca u selu Mogila kod Vitine na Kosovu i Metohiji
Mladić Boban Đuzić kog su nožem ranila dvojica Albanaca u selu Mogila kod Vitine na Kosovu i Metohiji - Sputnik Srbija, 1920, 06.02.2023
Pratite nas
U policijskoj stanici u Klokotu podneli su krivične prijave protiv devetnaestogodišnjeg Bobana Đuzića iz Mogile i maloletnog Albanca LJ. E. iz istog mesta, a koji je Đuzića prošle nedelje napao nožem nanevši mu dve ubodne rane, potvrdio je RTS-u Đuzićev branilac advokat Vasilije Arsić.
Advokat Vasilije Arsić je naveo da je maloletnom Albancu LJ. E. određena mera kućnog pritovra.
"Boban Đuzić će biti saslušan po izlasku iz bolnice nakon čega ćemo znati koja je mera prema njemu određena", rekao je Arsić.
Advokat porodice Đuzić podseća da iz Tužilaštava još uvek nema kvalifikaciju krivičnog dela, te da se čeka nalaz lekara.
Nije želeo da u ovoj fazi postupka komentatiše rad tužilaštva i okolnosti pod kojima se vodi istraga, sve dok se zvanično ne upozna sa predmetom i spisima na osnovu izjava svedoka, prikupljenih dokaza i ostalog dokaznog materijala.
Devetnaestogodišnji Boban Đuzić zadobio je dva uboda nožem u predelu ramena kada su, kako je ispričao, na njega nasrnula tri Albanca iz sela. Zbrinut je u bolnici u Pasjanu gde se još uvek oporavlja.
Mladić Boban Đuzić kog su nožem ranila dvojica Albanaca u selu Mogila kod Vitine na Kosovu i Metohiji - Sputnik Srbija, 1920, 03.02.2023
SRBIJA
Srpski mladić izboden nožem na Kosovu i Metohiji /foto/
SRBIJA
Pretnje porodici mladića kog su izboli Albanci na Kosovu i Metohiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala