Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Lajčak stiže u Beograd i Prištinu

© Sputnik / Lola ĐorđevićSpecijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak
Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak - Sputnik Srbija, 1920, 05.02.2023
Pratite nas
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak boraviće sutra u Prištini i Beogradu.
Lajčak će se prvo u Prištini sastati sa premijerom privremenih prištiniskih institucija Aljbinom Kurtijem i njegovim zamenikom Besnikom Bisljimijem, objavili su prištinski mediji.
Kako je rekao portparol prištinske vlade Perparim Krieziu, očekuje se da će Kurti zajedno sa Bisljimijem održati radni ručak sa Lajčakom.
Specijalni izaslanik EU za dijalog Srbije i Kosova sutra će, nakom posete Prištini, doputovati u Beograd, gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
Kako je saopštila služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije, Vučić će se sa Lajčakom sastati u 19 sati u "Vili Mir"..
Poseta predstavnika tzv. velike petorke bila je tema Sputnjikove emisije "Prorok"
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala