- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Onog trenutka kada se ispali prva taktička nuklearna glava…. | Od četvrtka do četvrtka

CC0 / Pixabay / Eksplozija hidrogenske bombe
Eksplozija hidrogenske bombe - Sputnik Srbija, 1920, 02.02.2023
Pratite nas
U četvrtak u 21.00 novo izdanje emisije „Od četvrtka do četvrtka“ sa Natašom Milosavljević. Događaje koji su obeležili proteklih sedam dana komentariše advokat Goran Petronijević.
Žučna rasprava i incident tokom sednice Skupštine Srbije o Kososvu i Metohiji, Aleksandar Vučić izneo plan od deset tačaka o politici u narednom periodu. Aljbin Kurti saopštio šest zahteva da bi formirao ZSO.
Sergej Lavrov poručuje da Amerika nastavlja kolonijalnu tradiciju da potčini druge i živi na njihov račun ali i da odnosi Rusije i Kine ─ prevazilaze vojni savez.
Nakon tenkova Ukrajina traži i borbene avione. Bivši zamenik ministra odbrane Velike Britanije smatra da Zapad treba da osnuje koaliciju zemalja-članica NATO-a koje bi želele da pošalju svoju vojsku u Ukrajinu.
Istovremeno, Donald Tramp poziva da se zaustavi sukob u Ukrajini i upozorava da će Bajdenovi postupci dovesti do trećeg svetskog rata.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Onog trenutka kada se ispali prva taktička nuklearna glava…. | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala