- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanac preko Srbije stiže do Rusije

© Foto : ABA ligaTrent Frejzer
Trent Frejzer - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2023
Pratite nas
Američki košarkaš Trent Frejzer najverovatnije pojačaće rusku ekipu Zenita iz Sankt Peterburga, a u Rusiju će otići iz Srbije gde se odlično pokazao u dresu FMP-a.
Frejzer nije bio ni u sastavu za duel FMP-a protiv Crvene zvezde, a trener Pantera Nenad Stefanović na konferenciji za medije posle te utakmice rekao je da će se klub oglasiti.

„Iskreno kad nekog nema, ja nikad ne komentarišem. Uvek kažem momcima, najbolji tim je ovaj što igra. Možda da je bio, izgubili bismo više, ali to se ne zna. Što se tiče njega (Trenta), videli ste nije bio ni u hali. Nije bio sposoban danas da igra, a za sve ostalo će se klub oglastili”, istakao je Stefanović na konferenciji posle utakmice.

Zenit se takmiči u veoma jakoj VTB ligi, gde su trenutno na trećoj poziciji, iza CSKA i Uniksa, pa bi Amerikanac bio odlično pojačanje za nastavak sezone.
Dvadesetpetogodišnji bek sa Floride od starta sezone pružao je dobre partije od kojih su pojedine bile impresivne, pre svega, u košgeterskom smilu.
Prosečno je beležio 20,7 poena, 6,1 asistenciju, šutirajući za tri impresivnih 45 odsto, ubacujući u proseku više od sedam šuteva sa distance.
Pamtiće se njegova partija u Baru. Mornaru je ubacio 45 poena, pogodivši čak osam trojki, šutirajući sa distance fantastičnih 61,5 odsto.
Sve to mu je donelo veliki transfer u Zenit i rusku VTB ligu.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner
Bogdan Bogdanović, Atlanta - Portland - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2023
SPORT
Još jedna dobra partija Bogdanovića, Dončić se vratio „jači nego ikad“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala