- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Rusija na braniku civilizacije: Zapad u Ukrajini realizuje Hitlerov program genocida nad Slovenima

© Press-služba prezidenta Ukrainы / Uđi u bazu fotografijaUkrajinki tenk T-64M "Bulat"
Ukrajinki tenk T-64M Bulat  - Sputnik Srbija, 1920, 28.01.2023
Pratite nas
Naoružavanjem Ukrajine zapadne zemlje, na čelu sa SAD, počele su da realizuju nacistički program za genocid nad slovenskim narodom, rekao je za Sputnjik poslanik Državne dume Rusije sa Krima Mihail Šeremet.

„Nažalost, Ukrajina i ukrajinski narod ne razumeju da su ih jednostavno iskoristili kako bi ih okrenuli protiv Rusije. Amerikanci su decenijama usađivali i negovali među ukrajinskim narodom ideologiju mržnje koja je sama po sebi destruktivna. To je ispalo neslana šala za Ukrajinu“, rekao je ruski političar.

Naime, po rečima Šeremeta, u zapadnom scenariju ukrajinskom narodu je dodeljena uloga žrtve koju nije žao položiti na „oltar rata“ u ime glavnog geopolitičkog cilja – slabljenja Rusije, porobljavanja njenog naroda i uspostavljanja kontrole nad njenim prirodnim resursima.
On zaključuje da je danas Rusija ostala „bedem odbrane slovenske civilizacije“, stoga Moskva mora da pobedi u ovoj „civilizacijskoj bici“.
Nakon dugih razgovora o isporuci zapadnih tenkova Kijevu, nemačka vlada je na kraju pristala da pošalje Ukrajini borbena vozila „leopard 2“. Planirano je da se formiraju dva tenkovska bataljona. Berlin će u prvoj fazi isporučiti Kijevu četu od 14 borbenih vozila tipa A6 iz zaliha Bundesvera. Kako je rekao nemački ministar odbrane Boris Pistorijus, tenkovi bi u Ukrajinu mogli da stignu krajem marta.
Isporuku tenkova za Oružane snage Ukrajine najavio je i američki predsednik Džo Bajden. Prema njegovim rečima, ukrajinska vojska će dobiti 31 borbeno vozilo „M1 abrams“ koji će formirati jedan tenkovski bataljon. Visoki zvaničnik iz američke administracije je precizirao da će isporuka vojne tehnike Ukrajini potrajati mesecima.

Hitlerov plan

Adolf Hitler i svi pripadnici Trećeg Rajha bili su uvereni da će pobediti u Drugom svetskom ratu. Upravo zbog toga nisu pripremali samo planove borbe, već su detaljno razradili i planove za vladavinu nakon pobede.
Nije iznenađenje da su nacisti bili odlučni u ubijanju svake jevrejske osobe na planeti, ali njihovi planovi za genocid nisu se tu zaustavili. Sloveni u Istočnoj Evropi bili su sledeća „rasno nepoželjna“ skupina koju je trebalo iskoreniti.
U vreme kada se rat završio, Hitler je već pokrenuo neke planove. Plan se zvao „General plan Ost“ i bio je sistemska operacija za brisanje Slovena i njihove kulture sa lica zemlje. Prve na meti su bile vođe. Pre nego što je rat završio, nacisti su već „likvidirali“ sovjetske elite i sve one koji su imali kulturni uticaj.
Da su nacisti osvojili Rusiju, počeli bi deportacije 31 miliona Slovena u Sibir da rade kao robovi u logorima. Drugi bi bili poslani na robovsku trgovinu izrađenu prema američkom modelu ropstva. A kako bi ih zamenili, trebalo bi poslati 10 miliona etničkih Nemaca da bi formirali nove, rasno čiste porodice.
U roku od 30 godina, 50 miliona ljudi bilo bi deportovano u robovske logore ili ubijeno. Gotovo cela Istočna Evropa bila bi „izbrisana“.
Pogled na Pentagon - Sputnik Srbija, 1920, 26.01.2023
SVET
Pentagon: SAD nema dovoljno tenkova za Ukrajinu u svojim skladištima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala