Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Supruga ranjenog Delevića: Plašim se za bezbednost porodice

© Tanjug / Youtube/Kosovo Online/PrintscreenSrbin Miljan Delević kog su teško ranili pripadnici Rosu kod Leposavića, ispred bolnice u Kraljevu
Srbin Miljan Delević kog su teško ranili pripadnici Rosu kod Leposavića, ispred bolnice u Kraljevu - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
Pratite nas
Supruga ranjenog Miljana Delevića Ana rekla je danas da se plaši za bezbednost svoje porodice jer njoj i njenom suprugu, koji je danas prebačen na VMA, na društvenim mrežama stižu preteće poruke od Albanaca.
„Plašim se, kako da se ne plašim, kod kuće imam malo dete od sedam godina“, rekla je Delevićeva za Kosovo onlajn.
Ona je dodala da je njen profil na društvenoj mreži trenutno blokiran i da ne može da postavlja objave, niti da odgovara na poruke.
Ana je danas posetila supruga i rekla da je on prebačen na VMA u Beogradu.
„On je za sada dobro, svestan je. Videla sam ga na pet minuta, toliko su mi dozvolili jer je bio na intenzivnoj nezi. Prebacili su ga danas na VMA, ja sam se vratila kući“, kazala je Delevićeva.
Dodala je da se prilikom posete srela i sa direktorom Kancelerije za KiM Petrom Petkovićem, koji joj je preneo da se Vlada Srbije zalaže za to da se na KiM održe mir i stabilnost.
Delevićeva je, povodom pretećih poruka, rekla i da u severnom delu Kosovske Mitrovice nema nadležnih organa i policije kojima bi mogla da se obrati za pomoć i traži zaštitu.
„Ništa, ključ u bravu i zaključaj se u kuću. Moj sin juče i danas nije išao u školu. On je prvi razred, mali je, deca su ovde veći političari od odraslih i sve razumeju, možda neće ići u školu ni sledeće nedelje“, rekla je ona.
Pripadnici ROSU pucali su u ponedeljak oko 11.30 kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić na vozilo u kojem su se nalazila dvojica Srba.
Tom prilikom automobil je izrešetan, vozač nije povređen, a ranjen je Delević, koji se nalazio na mestu suvozača.
Ministar odbrane Miloš Vučević obišao je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu Miljana Delevića - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SRBIJA
„Nema dileme, to je bio pokušaj ubistva“: Ministar odbrane obišao ranjenog Delevića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala