Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić: Da bismo odbranili zemlju moramo biti jedinstveni i ujedinjeni

© Sputnik / Lola ĐorđevićPredsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare - Sputnik Srbija, 1920, 22.01.2023
Pratite nas
"Ponosan sam što se glas Srbije čuo jasno i racionalno u svetskoj areni u Davosu. Sa međunarodnim predstavnicima sam nastavio tešku, ali neophodnu i otvorenu diskusiju u cilju rešavanja gorućeg pitanja za našu državu, a to su život i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji", objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirajući prethodnu nedelju.
"Važno je što smo precizno i argumentovano izneli našu politiku, a možda još važnije, što smo Srbiju promovisali kao investicionu destinaciju, što je od izuzetnog značaja za našu ekonomiju i boljitak svih građana", naveo je Vučić.
"Sa međunarodnim predstavnicima sam nastavio tešku, ali neophodnu i otvorenu diskusiju u cilju rešavanja gorućeg pitanja za našu državu, a to su život i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Pred nama nisu laki dani, a ni izbori. Da bismo odbranili i sačuvali i zemlju i narod moramo biti jedinstveni i ujedinjeni. Dao sam sve od sebe da čuvam i štitim Srbiju i to ću nastaviti da činim, jer predaja nikada nije bila opcija. Srbija će pobediti!", poručio je predsednik Srbije.
Gazimestan - Sputnik Srbija, 1920, 21.01.2023
SRBIJA
Novi Zapadni ultimatum: Uvek u istoriji Srbija je na ovakvim raskrsnicama birala pravu stranu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala