- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak se hitno oglasio pred meč: Proverite pre nego što me osudite

© AP Photo / Aaron FavilaNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 19.01.2023
Pratite nas
Novak Đoković ,najbolji srpski teniser, u toku prvog kola Australijan opena zatražio je od sudije da ode toaleta što je ona dopustila. Međutim, „Eurosport“ objavio je da se Novak raspravljao sa sudijom, zbog čega se srpski as oglasio kako bi demantovao tvrdnju.
Od prvog meča Novaka Đokovića na Australijan openu strahovalo se samo zbog povrede sa kojom srpski as kako se ispostavilo nije imao problem.
Jedina nelagodnost tokom meča bila je ta što je Novak morao do toaleta i onda je došlo do nesporazuma sa sudijom koja je pokušala da objasni srpskom teniseru na pogrešnu stranu.
„Eurosport“ je drugačije predstavio situaciju pa je napisano da se Novak usprotivio sudiji i rano otišao na pauzu, a srpski as je odmah reagovao.
„Eurosport, molim vas proverite informacije pre nego što objavite nešto osuđujuće i pogrešno. Sudija mi je dozvolila da odem u toalet, ali mi je rekla da nemam pauzu za toalet, već da moram to da obavim tokom pauze između gemova. Rekla mi ( to niste uhvatili kamerom) da moram da požurim. Kada sam već skoro izašao sa terena, ona me je pozvala ( ja nisam čuo) da mi kaže da je toalet na suprotnoj strani terena. Našao sam i taj u koji sam ja pošao, i morao sam da budem brz zbog vremena. Nisam joj se ’usprotivio’ niti sam prekršio pravilo. Dala mi je dozvolu i rekla da budem brz. Sledeći put budite pažljiviji s time što kačite. Imate odgovornost prema mnogo sportskih fanova koji prate vašu stranicu“, napisao je Novak.
Srpski as u drugom kolu Australijan opena igra od devet časova protiv Enza Kukue.
Enco Kuako - Sputnik Srbija, 1920, 18.01.2023
SPORT
Đokoviću sledi „egzotika“ – palicu je zamenio reketom i „ne zna šta ga čeka“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala